Vergelijk 4.508 Thuisstudies op alle niveaus

Leer jij het liefst (gedeeltelijk) uit een boek? Dan is een reguliere thuisstudie wellicht iets voor jou. Vaak leer je de stof kennen door verschillende modules te volgen, soms gecombineerd met e-learning.


Taalcursus

ICT

Persoonlijke Effectiviteit

Internet & Media

Zorg

Secretarieel & Administratief

Arbo & Veiligheid

HR


Keuzehulp Thuisstudie beginnen

Een thuisstudie kun je op verschillende manieren volgen, zowel met een boek als op de computer of op de iPad via e-learning. Deze laatste categorie wordt steeds populairder; steeds meer opleidingen zijn online en vanuit huis te volgen. Daarnaast wordt het in veel opleidingen wordt het gebruikt als extra leermethode in het reguliere curriculum. Maar welke vorm van thuisstudie past bij jou?

E-learning

Vind jij het leuk om te leren door middel van video en ander digitaal lesmateriaal? In dat geval zou je een e-learning cursus kunnen overwegen. E-learning cursussen maken het leren op afstand gemakkelijk en bieden je vele interactieve mogelijkheden om opdrachten te maken en met medestudenten te overleggen.

Thuisstudie & Klassikaal

Wil jij voor het grootste gedeelte zelfstandig leren, via e-learning of een reguliere thuisstudie, maar heb je ook behoefte aan klassikaal contact? Veel thuisstudie cursussen en opleidingen combineren een klassikaal gedeelte met het zelfstandig leren thuis.


Veel succes met het vinden van een thuisstudie die bij jou past!

online klassen volgen

Thuisstudie vinden en vergelijken?

Wil jij graag op je eigen tempo en in je eigen tijd leren? Dan is een thuisstudie wellicht iets voor jou. Een thuisstudie geeft je de mogelijkheid om zelfstandig op je eigen niveau te leren. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk de populaire cursussen en opleidingen op deze pagina of gebruik de zoekfunctie om te zoeken naar een cursus die bij jou past.


online klassen volgen

Wat zijn online klassikale trainingen?

Klassikale lessen worden nu ook online gegeven. Je volgt samen een online training en krijgt live instructies van een trainer. Als je de uitwisseling met andere cursisten en trainer belangrijk vindt, dan is dit dus een goede keuze!
Gebruik de zoekfunctie of het overzicht van populairste categorieën hiernaast. Behalve online klassikale trainingen zijn er ook tienduizenden e-learning cursussen die je in je eigen tempo kunt doen.

120.765 ervaringen

Voor elke ingevulde ervaring doneert Springest €1 aan Stichting Edukans.

Extra kenmerken:

Springest helpt je groeien.

Springest is de site waar je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze adviseurs.

 • Alles waarvan je verder kunt leren

  Meer dan 81.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel je opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of neem contact op met onze klantenservice.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 120.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!