NCOI Trainingen (btw-belast)

Adres:

Marathon 7
1213 PD Hilversum

7,7
Gemiddeld cijfer voor NCOI Trainingen (btw-belast)
Gebaseerd op 339 ervaringen Lees alle ervaringenchevron_right
starstarstarstar_halfstar_border
Karim Aboukhezaima
Technicus B (3000600489)
7
warning HBO Programma Energievoorziening - Dag is niet meer beschikbaar

"De opleiding heb ik helaas niet kunnen afronden in verband met te weinig animo voor de klassikale lessen voor het tweede gedeelte van de module. De eerste helft was echter leerzaam en interessant om met verschillende technici in één ruimte onze kennis te delen als het gaat om duurzame energie. " - 19-06-2023 21:04

"De opleiding heb ik helaas niet kunnen afronden in verband met te weinig animo voor de klassikale lessen voor het tweede gedeelte van de mod… alles lezen - 19-06-2023 21:04

Wat jammer om te horen dat je de opleiding niet hebt kunnen afronden. Verder vinden wij het fijn dat je tevreden bent over de opleiding! Bedankt voor het delen van je beoordeling!

Met vriendelijke groet,
NCOI Opleidingen

- 19-06-2023 21:04

Beschrijving

NCOI Opleidingsgroep - De grootste opleider van werkend Nederland

NCOI Opleidingsgroep is de praktijkopleider voor iedereen met werkervaring. Onze unieke praktijkgerichte aanpak sluit precies aan bij mensen met een drukke baan. Ook zijn de NCOI opleidingen en programma's uitstekend geschikt voor mensen met werkervaring die tijdelijk geen baan hebben en juist een opleiding willen volgen om de baan…

Lees de volledige beschrijving

NCOI Opleidingsgroep - De grootste opleider van werkend Nederland

NCOI Opleidingsgroep is de praktijkopleider voor iedereen met werkervaring. Onze unieke praktijkgerichte aanpak sluit precies aan bij mensen met een drukke baan. Ook zijn de NCOI opleidingen en programma's uitstekend geschikt voor mensen met werkervaring die tijdelijk geen baan hebben en juist een opleiding willen volgen om de baan van hun dromen te bemachtigen.

Bewezen succesvol

NCOI Opleidingsgroep verzorgt door heel Nederland ruim 1000 opleidingen en trainingen. NCOI is inmiddels uitgegroeid tot de grootste opleider van Nederland en is toonaangevend op het gebied van praktijkgericht opleiden en leren. Met onze unieke aanpak sluiten we aan bij de kennis en vaardigheden waar u al over beschikt. Bovenal zetten we steeds uw werkervaring en -praktijk centraal. Zo combineren we een motiverende en praktische aanpak met een efficiënte en flexibele leeromgeving. Deze bijzondere combinatie heeft al zeer veel mensen aan een erkend diploma geholpen!

Topkwaliteit voor een reële prijs

De erkende opleidingen van NCOI voldoen aan de hoogste kwaliteitsrichtlijnen. Daarnaast zorgen we met een eigen kwaliteitszorgsysteem voor voortdurende verbetering van onze opleidingen, trainingen en dienstverlening in het algemeen. Zo kunt u rekenen op professionele begeleiding, een klantgerichte en persoonlijke benadering en een uitstekende, officieel erkende opleiding. Niet voor niets hebben inmiddels zeer veel organisaties gekozen voor NCOI Opleidingsgroep als leverancier voor opleidingen en trainingen.

Het grootste aanbod van Nederland: Een geschikte opleiding voor iedereen

NCOI heeft als toonaangevende opleider het meest complete programma voor werkenden. Of het nu om opleidingen gaat op MBO-, HBO- of Masterniveau, of om een korte vaardigheidstraining: NCOI is het juiste adres als u uw kennis en vaardigheden wilt vergroten. Hieronder vindt u een kort overzicht van onze verschillende activiteiten:

NCOI Business school

NCOI Business School verzorgt officieel erkende Nederlandstalige Masteropleidingen. Zo biedt NCOI het grootste programma Master of Business Administration (MBA) van Nederland en Masteropleidingen op het gebied van Veranderingsmanagement (MCC), Finance (MFC), Human Resource Management (MHRM), Business Information Management (MBI), Leiderschap (MML) en Coaching (MIC). Onze aanpak spreekt vanwege de sterke praktijkgerichtheid sterk aan. Het is niet voor niets dat NCOI Business School de grootste MBA-opleider van Nederland is. NCOI biedt bovendien een omvangrijk programma van Masterclasses en Associate Masteropleidingen, waarmee u een volledig afgebakend, kort programma doorloopt op Masterniveau, met doorstroommogelijkheden naar verschillende erkende Masteropleidingen.

Hogeschool NCOI

NCOI is officieel erkend als hogeschool door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap op basis van de Wet op Hoger onderwijs en Wetenschappelijk onderzoek (WHW). NCOI biedt naast een groot aantal korte praktijkgerichte HBO-opleidingen ook volledige Bacheloropleidingen en Post Bacheloropleidingen aan, met veel uiteenlopende keuzemogelijkheden. De praktijkgerichte en flexibele opleidingsmethode die NCOI hanteert, is specifiek gericht op mensen met werkervaring en ideaal te combineren met een drukke baan. Het zal u dan ook niet verbazen dat Hogeschool NCOI met deze kwaliteitsaanpak is uitgegroeid tot de grootste hogeschool voor werkenden in Nederland.

MBO College

In het MBO College van NCOI treft u een compleet pakket van erkende MBO- en MHBO-opleidingen aan. De zeer praktijkgerichte opleidingen zijn speciaal gericht op mensen die werken op operationeel niveau en die bijvoorbeeld willen doorgroeien naar een leidinggevende of coördinerende functie. U kunt kiezen uit een breed scala aan opleidingen, met diverse erkende BBL-opleidingen op de niveaus WEB 2, 3 en 4. NCOI is officieel erkend door het Ministerie van OCW volgens de Wet Educatie en Beroepsonderwijs (WEB).

NCOI trainingen

Naast erkende opleidingen voert NCOI ook al jaren met veel succes vaardigheidstrainingen uit. In de trainingen van NCOI vormt 'learning by doing' steeds het uitgangspunt. Praktijkgerichte oefeningen, opdrachten, rollenspelen en simulaties vormen de basis van al onze trainingen. Door de unieke aanpak van NCOI past u de onderwerpen uit de training direct toe in uw dagelijkse praktijk. Daardoor haalt u er direct meer resultaat uit. U zult onze aanpak als zeer prettig ervaren. Naast trainingen op het gebied van persoonlijke effectiviteit en communicatieve vaardigheden verzorgen we ook korte inhoudelijke trainingen, waarmee u zich snel en effectief ontwikkelt binnen een specifiek vakgebied. Ons uitgebreide trainingsaanbod omvat onder andere managementvaardigheden, leiderschap, zelfmanagement, communicatieve vaardigheden, commerciële vaardigheden, klantgerichtheid en projectmanagement.

Daarnaast is NCOI specialist op het gebied van taaltrainingen. Naast korte trainingen biedt NCOI taalopleidingen op erkend MBO- en HBO-niveau. Alle taalopleidingen en trainingen zijn officieel gekoppeld aan de niveaus van het European Framework of Languages (CEF). NCOI biedt een compleet programma binnen de taalgebieden Engels, Duits en Nederlands (voor anderstaligen).

Praktijkopleidingen

NCOI verzorgt tal van praktijkopleidingen die speciaal voor specifieke doelgroepen zijn ontwikkeld. Als u zich in relatief korte tijd in een bepaald vakgebied wilt ontwikkelen, geen volledige meerjarige erkende opleiding wilt volgen, maar wél een in Nederlandse en internationale organisaties gewaardeerd dipoma wilt halen, dan zijn dit de opleidingen voor u. De opleidingen kenmerken zich door de grote praktijkgerichtheid, actualiteit en afstemming op uw dagelijkse werk en functioneren. Met onze praktijkopleidingen komt uw carrière in een duidelijke versnelling. NCOI verzorgt ook opleidingen die u voorbereiden op landelijk erkende en branche-erkende examens. NCOI is niet alleen al jarenlang de grootste en meest succesvolle opleider voor NIMA-examens, maar verzorgt ook op grote schaal opleidingen die u voorbereiden op examens van onder andere de Stichting Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens, Wet financieel toezicht, IPMA, PRINCE2® en EXIN. Bij NCOI wordt u uitstekend voorbereid op uw examen. We zijn er trots op dat de slagingspercentages van NCOI-deelnemers ver boven het landelijk gemiddelde liggen!

Maatwerk, NCOI Incompany

NCOI In Company verzorgt incompanytrainingen en erkende opleidingen op maat. Alle programma's in deze brochure kunnen ook binnen uw organisatie worden uitgevoerd. Daarnaast is NCOI erin gespecialiseerd specifieke maatwerkopleidingen en -trainingen voor u en/of uw organisatie te ontwikkelen. Voor deze maatwerktrajecten vindt u in NCOI een professionele partner. Onze unieke combinatie van opleidingen en trainingen wordt veel toegepast in het kader van organisatieontwikkeltrajecten. Vanuit de erkenningen op MBO-, HBO- en Masterniveau en EVC zijn we in staat maatwerkopleidingen, maar ook bestaande interne opleidingen en trainingen te koppelen aan erkende diploma's. Dat biedt uitermate interessante fiscale voordelen voor werkgevers. Onze consultants komen graag bij u langs om de uitgebreide mogelijkheden te bespreken.

Vaardigheidstrainingen

NCOI biedt een volledig trainingsprogramma aan. We verzorgen met veel waardering programma's op het gebied van:

 • Managementvaardigheden
 • Leiderschap
 • Zelfmanagement
 • Communicatieve vaardigheden
 • Commerciële vaardigheden en klantgerichtheid

In de trainingen van NCOI vormt 'learning by doing' steeds het uitgangspunt. Praktijkgerichte oefeningen, opdrachten, rollenspelen en simulaties vormen de basis van al onze trainingen. Door de unieke aanpak van NCOI, past u de onderwerpen uit de training direct toe in uw dagelijkse praktijk. Daardoor haalt u er direct meer resultaat uit. U zult onze aanpak als zeer prettig ervaren. Naast deze gedrags- en attitudegeoriënteerde trainingen verzorgen we ook korte inhoudelijke trainingen die u snel en effectief ontwikkelen binnen een specifiek vakgebied.

7,7
Gemiddeld cijfer voor NCOI Trainingen (btw-belast)
Gebaseerd op 339 ervaringen
starstarstarstar_halfstar_border
Karim Aboukhezaima
Technicus B (3000600489)
7
warning HBO Programma Energievoorziening - Dag is niet meer beschikbaar

"De opleiding heb ik helaas niet kunnen afronden in verband met te weinig animo voor de klassikale lessen voor het tweede gedeelte van de module. De eerste helft was echter leerzaam en interessant om met verschillende technici in één ruimte onze kennis te delen als het gaat om duurzame energie. " - 19-06-2023 21:04

"De opleiding heb ik helaas niet kunnen afronden in verband met te weinig animo voor de klassikale lessen voor het tweede gedeelte van de mod… alles lezen - 19-06-2023 21:04

Wat jammer om te horen dat je de opleiding niet hebt kunnen afronden. Verder vinden wij het fijn dat je tevreden bent over de opleiding! Bedankt voor het delen van je beoordeling!

Met vriendelijke groet,
NCOI Opleidingen

- 19-06-2023 21:04
starstarstar_borderstar_borderstar_border
Jack van Baar
Werkvoorbereider
4
warning Kort HBO Civiele Techniek - 1 jaar - Dag is niet meer beschikbaar

"Mijn ervaring van de NCOI Civiele Techniek jaar 1 is als volgt: op gebied van lesmateriaal en docenten is het prima. Maar organisatorisch is het bij de NCOI een zooitje.
In 1 jaar tijd heb ik het volgende meegemaakt:
- Een docent die voor de klas werd gezet om ons te leren moduleren met het programma Revit. De desbetreffende docent kende echter het programma Revit niet. Dit heeft ervoor gezorgd dat hij na de eerste les stopte met het geven van de module.
- Module die van locatie wijzigde (Rotterdam i.p.v. Amsterdam);
- Module die van de maandag overdag in Amsterdam werd verplaatst naar woensdagavond online 19h-22h;
- Wederom een docent die halverwege stopte met een module omdat hij de opdracht vanuit de NCOI te vaag vond en daar geen opheldering van kreeg.
- Module die van de maandag overdag in Amsterdam werd verplaatst naar dinsdagavond 19h-22h.

Wat ik als laatste punt nog wil aanhalen is de kosten van een herkansing. Je hebt bij de NCOI één mogelijkheid om een voldoende voor je toets of verslag te halen. Daarna betaal je 250 euro per herkansing. Dit was op voorhand niet duidelijk en staat niet beschreven in de brochure die ik voorafgaand had ontvangen. Als ik dit had geweten had ik mij nooit aangemeld voor deze opleiding.

Om een beeld te geven: niemand van mijn klas heeft de modulen Toegepaste Mechanica & Constructieleer en Onderbouwconstructie in één keer gehaald. Uiteraard hoeft dat niet te betekenen dat dat iedereen overkomt. Maar je kan je er wel vanuit gaan dat je er met die 6,5k die je betaalt voor het eerste jaar er niet bent.

Met het oog op bovenstaande ervaringen beveel ik deze opleiding niet aan. Het is moeilijk inpasbaar voor werkend Nederland. En voor het geld wat je ervoor betaald mag je meer kwaliteit verwachten.
" - 30-05-2023 12:21

"Mijn ervaring van de NCOI Civiele Techniek jaar 1 is als volgt: op gebied van lesmateriaal en docenten is het prima. Maar organisatorisch is… alles lezen - 30-05-2023 12:21

Beste Jack, het spijt ons te lezen over je ervaringen. We kunnen ons goed voorstellen dat je dit graag anders had gezien. We gaan je feedback intern doorzetten! Mocht je verder nog vragen voor ons hebben, dan horen we het graag. Bedankt voor je review.

Met vriendelijke groet,
NCOI Opleidingen

- 30-05-2023 12:21
starstarstarstarstar_border
Heidi Onings
Adviseur Middelen
8
warning Kort HBO Bedrijfskunde - 1 jaar - Dag is niet meer beschikbaar

"Ik ben nog bezig met de studie, want ik kan, gezien mijn drukke baan en gemaakte afspraken, max. 1 dag in de week naar school.
Hierdoor loopt de studie qua tijd iets uit (Q1 2024) maar verder bevalt deze erg goed. Alle modules tot op heden in één keer gehaald en leuke, goede docenten. " - 29-03-2023 19:16

"Ik ben nog bezig met de studie, want ik kan, gezien mijn drukke baan en gemaakte afspraken, max. 1 dag in de week naar school. Hierdoor lo… alles lezen - 29-03-2023 19:16

Hallo Heidi, bedankt voor het delen van je ervaringen! Wat fijn om te lezen dat de studie goed bevalt en je zo tevreden bent over de docenten. We kunnen ons voorstellen dat je je studie iets later moet afronden omdat je hier minder tijd in kunt steken vanwege je drukke baan. Je hebt een mooie prestatie neergezet wat betreft het halen van je modules. We wensen je veel succes met het verdere vervolg van je studie!

Met vriendelijke groeten,
NCOI Opleidingen

- 29-03-2023 19:16
starstarstarstar_halfstar_border
Karim Terrahi
teamleider bezorgen
7
warning Herexamen Supply Chain Management is niet meer beschikbaar

"Goede opleiding site econnect zeer bruikbaar.lessen waren goed veel van geleerd advies is goed.boek werken met logistiek is niet echt een aanrader kan beter.voor de rest was leren op locatie wel echt beter" - 26-04-2021 14:57

"Goede opleiding site econnect zeer bruikbaar.lessen waren goed veel van geleerd advies is goed.boek werken met logistiek is niet echt een aa… alles lezen - 26-04-2021 14:57

Erwin Vermeul
starstarstarstarstar
Erwin Vermeul
Mdw Bedrijfsbureau C (3000600220)
10
warning HBO Programma Multimedia Design - Avond is niet meer beschikbaar

"Opleiding was een goede mix van theorie en praktijk. Deze opleiding vraagt veel tijd om je lessen voor te bereiden. Voor mij sluit deze opleiding direct aan bij dagelijkse (nieuwe) werkzaamheden. Mijn omgeving is ook blij met de nieuwe dingen die ik doe en laat zien." - 16-12-2020 07:06

"Opleiding was een goede mix van theorie en praktijk. Deze opleiding vraagt veel tijd om je lessen voor te bereiden. Voor mij sluit deze opl… alles lezen - 16-12-2020 07:06

starstarstarstar_borderstar_border
Martin De Jonge
operational risk manager
6
warning Masterclass IT Security, Privacy & Compliance - Dag is niet meer beschikbaar

"De virtuele classroom bracht niet meer dan zelfstudie. De trainer was te weinig interactief om cursisten goed bij de les te houden. Vanwege kennis over security en privacy heeft deze masterclass me niet veel nieuws geleerd." - 16-11-2020 08:02

"De virtuele classroom bracht niet meer dan zelfstudie. De trainer was te weinig interactief om cursisten goed bij de les te houden. Vanwege … alles lezen - 16-11-2020 08:02

starstarstarstarstar_half
Sharon Groothuis
HR
9
warning Ziekteverzuim en Re-integratie - Dag is niet meer beschikbaar

"We hebben 2 verschillende trainers genoten. Beiden vakmensen en beiden hebben het van hen kant belicht wat het zeer volledig heeft gemaakt. Alle vragen werden goed en gedetailleerd beantwoord. Wat het ook levendig en leerzaam heeft gemaakt is dat je van andere 'bedrijven en situaties' veel kunt leren hoe te handelen en wat te doen. Het maakte dat ik nog enthousiaster werd en me meer wilde verdiepen in dit onderwerp." - 09-11-2020 09:06

"We hebben 2 verschillende trainers genoten. Beiden vakmensen en beiden hebben het van hen kant belicht wat het zeer volledig heeft gemaakt. … alles lezen - 09-11-2020 09:06

starstarstarstarstar_border
Andre Nieboer
Planner A en B
8
warning HBO Programma Logistiek Management - Avond is niet meer beschikbaar

"Geachte heer, mevrouw,

Door ziekte in mijn prive sfeer heb ik contact met NCOI opgenomen om deze opleiding door te schuiven naar volgend jaar. Dit is door hun zonder enig probleem gedaan. Dus ik kan alleen maar bevestigen dat het contact met NCOI in deze mindere tijd voor mij goed is verlopen." - 21-09-2020 11:12

"Geachte heer, mevrouw, Door ziekte in mijn prive sfeer heb ik contact met NCOI opgenomen om deze opleiding door te schuiven naar volgend… alles lezen - 21-09-2020 11:12

starstarstarstarstar_border
Kevin Theunis
Field Service Engineer
8
warning Basis Mechatronica - Zaterdag is niet meer beschikbaar

"Wat kon beter: Te veel lesstof om in 1x te leren/voorbereiden voor een les.

Wat was goed: praktijk voorbeelden in het boek, uitleg van de docent, locatie van de training. " - 14-04-2020 05:54

"Wat kon beter: Te veel lesstof om in 1x te leren/voorbereiden voor een les. Wat was goed: praktijk voorbeelden in het boek, uitleg van d… alles lezen - 14-04-2020 05:54

starstarstarstarstar_half
Anoniem
9
warning HBO Programma Managementvaardigheden - Dag is niet meer beschikbaar

"Zeer prettig. Docenten weten te motiveren en aan te sluiten op de praktijk met het geven van de juiste voorbeelden. De inwendige mens wordt goed verzorgt tijdens koffie- en lunchpauze. De accommodatie was uitmuntend." - 27-01-2020 13:11

"Zeer prettig. Docenten weten te motiveren en aan te sluiten op de praktijk met het geven van de juiste voorbeelden. De inwendige mens wordt … alles lezen - 27-01-2020 13:11

starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
warning HBO Kernopleiding Pedagogiek - Dag is niet meer beschikbaar

"Zeer positief: de opleiding past bij wat ik verwachtte en mijn rol als docent deskundige en welwillende docenten constructieve interactie met medestudenten (met verschillende professionele achtergronden). Twijfel: de vragen op de digitale toets worden automatisch uit een 'pool' geselecteerd. Ik heb de indruk dat de geselecteerde vragen mogelijk daardoor niet de volledige lesstof dekken dus dat alle vragen maar over een (klein) deel van de lesstof gaan. De toets is dan niet representatief." - 27-01-2020 13:11

"Zeer positief: de opleiding past bij wat ik verwachtte en mijn rol als docent deskundige en welwillende docenten constructieve interactie … alles lezen - 27-01-2020 13:11

starstarstarstarstar_half
Anoniem
9
warning Arbeids- en Sociaal Recht - Dag is niet meer beschikbaar

"Heel praktisch voor mijn werk als sociaal raadsvrouw. De gids voor sociale zekerheid en arbeidsrecht geeft heel gedetailleerde informatie. Helaas wordt de training niet meer aangeboden via de NCOI. Een vriendin wil graag ook deze training volgen. Weet u waar zij terecht kan?" - 27-01-2020 13:11

"Heel praktisch voor mijn werk als sociaal raadsvrouw. De gids voor sociale zekerheid en arbeidsrecht geeft heel gedetailleerde informatie. H… alles lezen - 27-01-2020 13:11

starstarstarstarstar_half
Anoniem
9
warning Timemanagement Training - Dag is niet meer beschikbaar

"Met name de docent dhr Leo Smit maakte de training. Hij voelde de groep goed aan en sloot zijn voorbeelden en tips/tricks daar op aan. Hierdoor ging ik met een rugzak voor positieve bagage naar 2 trainingsdagen de deur uit." - 27-01-2020 13:11

"Met name de docent dhr Leo Smit maakte de training. Hij voelde de groep goed aan en sloot zijn voorbeelden en tips/tricks daar op aan. Hierd… alles lezen - 27-01-2020 13:11

starstar_halfstar_borderstar_borderstar_border
Anoniem
3
warning HBO Bachelor Fysiotherapie - Dag is niet meer beschikbaar

"Qua inhoud van de opleiding ben ik tevreden. Het is erg moeilijk om een praktisch beroep als fysiotherapie in een deeltijdopleiding te passen. Hierin is NCOI wel geslaagd. De lage cijfers geven mijn gevoel weer omtrent de communicatie met medewerkers van NCOI. En dit betreft niet de standaard medewerkers die als eerste de telefoon aannemen. Deze zijn altijd erg vriendelijk en behulpzaam geweest. Echter, de stugge organisatie die er achter schuilt. Deze heeft het mij soms erg moeilijk gemaakt. Dit laat bij mij een negatief gevoel achter en ik zal om deze reden ook niet snel kiezen om via NCOI/Pro Education een nieuwe opleiding te starten." - 27-01-2020 13:11

"Qua inhoud van de opleiding ben ik tevreden. Het is erg moeilijk om een praktisch beroep als fysiotherapie in een deeltijdopleiding te passe… alles lezen - 27-01-2020 13:11

starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
warning Masterclass IT en Informatiemanagement - Dag is niet meer beschikbaar

"Positief. Vooral leuk om dat het heel persoonlijk was en we een kleine groep hadden. Veel ruimte voor discussie onderling, daar leer je veel van. Wel raar dat de enquête zo laat komt trouwens. Het is alweer een jaar geleden dat ik de opleiding heb gedaan." - 27-01-2020 13:11

"Positief. Vooral leuk om dat het heel persoonlijk was en we een kleine groep hadden. Veel ruimte voor discussie onderling, daar leer je veel… alles lezen - 27-01-2020 13:11

starstarstarstar_borderstar_border
Anoniem
6
warning HBO Programma Functioneel Beheerder - Dag is niet meer beschikbaar

"Positief, erg fijn dat de opleiding op zaterdag was en 1x per maand. Hierdoor was het goed vol te houden. De docenten waren in het begin wat moeilijk te volgen maar altijd bereid om extra uitleg te geven." - 27-01-2020 13:11

"Positief, erg fijn dat de opleiding op zaterdag was en 1x per maand. Hierdoor was het goed vol te houden. De docenten waren in het begin wat… alles lezen - 27-01-2020 13:11

starstarstarstarstar_half
Anoniem
9
HBO Programma Didactische Werkvormen en Vaardigheden - Dag

"Opleiding was op niveau (HBO). Uitstekende en goed bereikbare locaties met dito faciliteiten. Goed werkende e-learning portaal ter ondersteuning van de cursisten tijdens studie. Adequate back-office support bij vragen aangaande studiemateriaal, planning en studiemogelijkheden." - 27-01-2020 13:11

"Opleiding was op niveau (HBO). Uitstekende en goed bereikbare locaties met dito faciliteiten. Goed werkende e-learning portaal ter ondersteu… alles lezen - 27-01-2020 13:11

starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
warning HBO Trainingsprogramma Effectief Communiceren en Beïnvloeden - Dag is niet meer beschikbaar

"Opleiding was interessant en nuttig. Docenten waren goed. Eerste docent deed wel veel meer met praktijkoefeningen, wat zeer bruikbaar was. Dat ik dit evaluatieformulier pas 6 maanden na het afsluiten van de training krijg, vind ik wel heel vreemd..." - 27-01-2020 13:11

"Opleiding was interessant en nuttig. Docenten waren goed. Eerste docent deed wel veel meer met praktijkoefeningen, wat zeer bruikbaar was. D… alles lezen - 27-01-2020 13:11

starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
warning Master of Business Administration (MBA) voor Controllers - Dag is niet meer beschikbaar

"Positief. Gekwalificeerde docenten. Zinvol om tijdens opleiding veelvuldig in contact te komen met collega’s uit andere sectoren/disciplines. Aandachtspunt is studiemateriaal sluit niet altijd goed aan bij lesstof. Flexibiliteit in studiemogelijkheden is een pre!" - 27-01-2020 13:11

"Positief. Gekwalificeerde docenten. Zinvol om tijdens opleiding veelvuldig in contact te komen met collega’s uit andere sectoren/disciplines… alles lezen - 27-01-2020 13:11

starstarstarstar_borderstar_border
Anoniem
6
warning Masterclass Inkoopmanagement - Dag is niet meer beschikbaar

"Op zich goed met interessante stof en een docent die op een leuke manier les gaf. Uiteindelijk viel hij wel vaak in herhaling, maar het enthousiasme bleef motiverend. Wat ik wel een zeer groot minpunt vond, betrof de manier van examineren. De focus lag veel te veel op wetenschappelijk onderzoek doen. Zowel in de lessen als de manier van examineren. Mij gaat het juist om de vakkennis. Misschien ook door m'n achtergrond : Al in bezit van master (Marketing Management) en post HBO (Controlling). Ik wilde met name specifiek inkoop kennis opdoen om op een hoger niveau te kunnen sparren met de inkoopmanager. Wetenschappelijk onderzoek was van ondergeschikt belang. In een masterclass zou minder focus hierop moeten liggen, dit hoort meer bij de volledige masteropleiding (Scriptie). Dit is voor mij ook een reden om deze opleiding niet aan te raden" - 27-01-2020 13:11

"Op zich goed met interessante stof en een docent die op een leuke manier les gaf. Uiteindelijk viel hij wel vaak in herhaling, maar het ent… alles lezen - 27-01-2020 13:11

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel jouw ervaring

Producten (204)

NCOI Trainingen (btw-belast) heeft momenteel geen gepubliceerde producten. Wel zijn alle 5.164 producten van NCOI Trainingen (btw-belast) beschikbaar voor zakelijke klanten via Springest Go.

Hieronder vind je de 204 producten waarvoor gebruikers in het verleden ervaringen hebben gedeeld.

Bekijk alle producten (204)

Springest helpt je groeien.

Springest is de site waar je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze adviseurs.

 • Alles waarvan je verder kunt leren

  Meer dan 81.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel je opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of neem contact op met onze klantenservice.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 120.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!