Erasmus School of Accounting & Assurance

Adres:

Woudestein Complex, gebouw H, 13e etage Burgemeester Oudlaan 50
3062PA Rotterdam

Beschrijving

Erasmus School of Accounting & Assurance (ESAA) is een samenwerkingsverband tussen de Faculteit der Economische Wetenschappen (Erasmus School of Economics & Business Economics) en Erasmus Universiteit Rotterdam Accounting, Auditing & Controlling (Eurac) BV. De doelstellingen van ESAA zijn het bieden van kwalitatief hoogstaand (Nederlands- en Engelstalig) onderwijs op het gebied van accounting en a…

Lees de volledige beschrijving

Erasmus School of Accounting & Assurance (ESAA) is een samenwerkingsverband tussen de Faculteit der Economische Wetenschappen (Erasmus School of Economics & Business Economics) en Erasmus Universiteit Rotterdam Accounting, Auditing & Controlling (Eurac) BV. De doelstellingen van ESAA zijn het bieden van kwalitatief hoogstaand (Nederlands- en Engelstalig) onderwijs op het gebied van accounting en assurance. Het aanbod op gebied van MVO is het CSR executive programma.

Organisaties hebben niet alleen te maken met economische uitdagingen. Maar ook met uitdagingen op het gebied van klimaatverandering, tekort aan materialen en energie, water, veiligheid, gezondheid en ketenverantwoordelijkheid. Ook worden steeds hogere eisen gesteld aan de sociale en ecologische voetafdruk van organisaties, overheden en consumenten.

De CSR postgraduate opleiding en programma’s van de Erasmus Universiteit maakt de thematiek inzichtelijk en stelt de kansen en dilemma’s centraal. Het biedt zowel academische en theoretische inzichten als ook een vertaling naar praktijkgerichte oplossingen.

De CSR opleidingsaanbod richt zich in het bijzonder op directeuren, (marketing) managers, consultants en beleidsmakers die in hun dagelijkse werkzaamheden direct worden geconfronteerd met de beleidsmatige en operationele aspecten van CSR beleid.

Het programma wordt modulair aan geboden, waaronder de modules Corporate Social Responsibility Management en Corporate Social Responsibility Auditing.

Ervaring met Erasmus School of Accounting & Assurance?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Erasmus School of Accounting & Assurance? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Springest helpt je groeien.

Springest is de site waar je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze adviseurs.

 • Alles waarvan je verder kunt leren

  Meer dan 81.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel je opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of neem contact op met onze klantenservice.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 120.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!